BETALEN

Veilig betalen

Online betalen op Yest.nl verloopt via een beveiligde verbinding en is gegarandeerd veilig.

iDEAL
Bestel je dameskleding online op Yest.nl, dan kun je gemakkelijk betalen via iDEAL. Je kiest in het check-out proces voor je eigen bank en rekent binnen je eigen vertrouwde bankomgeving af. Omdat de betaling meteen verwerkt wordt kunnen we de bestelde artikelen die voorradig zijn snel aan je leveren.

iDEAL betalingen zijn mogelijk via internetbankieren van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

PayPal
Om met PayPal je Yest bestelling te kunnen betalen heb je een PayPal account nodig. Vanuit de Yest check-out word je doorgeleid naar de PayPal omgeving waar je je kunt registeren of inloggen en je bankrekening of creditcard aan het account kunt koppelen. Deze gegevens zijn volledig beschermd en komen niet in het bezit van Yest.

Achteraf betalen met Klarna
Wil je liever eerst de bestelde artikelen bekijken voordat je gaat betalen? Dat kan als je voor betalen via Klarna kiest. In de check-out van de Yest webshop kies je voor Klarna en voer je de benodigde gegevens in. Na het bevestigen van de betaalmethode wordt je bestelling snel door Yest thuisbezorgd en ontvang je de Klarna factuur.
Vanaf de dag van verzending heb je nog 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Als je besluit de volledige bestelling te retourneren, dan hoef je niet te betalen. Wil je maar een deel van je bestelling retourneren? Betaal dan alleen het restantbedrag van je bestelling.

Creditcard betalingen met Visa en Mastercard
Wanneer je met een creditcard je Yest bestelling betaalt, zijn je gegevens gegarandeerd veilig. Dankzij de versleuteling van de creditcardgegevens via de SSL-methode kun je risicovrij je betaling doen. Mocht je (een deel van) je bestelling willen retourneren, dan wordt het bijbehorende bedrag weer bijgeschreven op je creditcardrekening.