Yest is onderdeel van…

 

Yest is onderdeel van Buur Fashion. Buur Fashion is een Nederlands bedrijf dat al jaren succesvol is in de modebranche. Wij ontwikkelen, produceren en exploiteren damesmodemerken.

Naast Yest presenteren wij de merken X-two en Norah.

 

Over X-two

Stijlvol, sportief en vrouwelijk: dat is waar X-two voor staat! Minimaal zes keer per jaar lanceert X-two een gloednieuwe collectie in de maten 46 t/m 60 die gebaseerd is op de laatste modetrends.

Hierbij zijn kwaliteit en pasvorm van groot belang. Daarnaast heeft X-two het label X-two.red. X-two.red presenteert snel wisselende collecties in maat 46 t/m 60 die gebaseerd zijn op de trends binnen het seizoen. De uitgebreide basiscollectie is een mooie aanvulling voor X-two en X-two.red.

U kunt de collecties vinden bij vele retailers in meer dan 10 landen in Europa, Noord-Amerika, in de X-two Brand Store in Winschoten, en natuurlijk op www.x-two.com.

 

Over Norah

Norah Womenswear is een Nederlands merk dat fashion in de maten 36 t/m 48 biedt.

De collecties kenmerken zich door de verscheidenheid aan prints, materialen en kleuren passend binnen het modebeeld van het seizoen. Wekelijks komen er nieuwe items binnen, wat ervoor zorgt dat Norah altijd verrast en inspireert.  

 

Inmiddels heeft het merk meer dan 20 winkels in Nederland en sinds eind 2015 zijn de collecties ook online te verkrijgen. Daarnaast komen er nog steeds nieuwe vestigingen bij. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje in één van onze winkels of op www.norah.eu