Over Yest

Dameskleding van Yest
Yest damesmode is origineel, betaalbaar en goed. Overal en altijd, maar vooral nú. Fashion voor de modebewuste vrouw die weet wat ze wil: genieten van het heden en niet wachten tot morgen. Yest is betaalbare en comfortabele kwaliteitskleding, voorziet in inspirerende adviezen en een uitstekende klantenservice.

Online is Yest te bestellen sinds 2011 via websites voor Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De kleding van Yest wordt verkocht in meer dan 300 winkels in Europa, waaronder Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, en in een groeiend aantal verkooppunten in Amerika en Canada.

Yest is een merk van Buur Fashion uit Beverwijk. Met zes nieuwe collecties per jaar word je keer op keer weer verrast. De stylistes van Yest zijn goed op de hoogte van de laatste trends in Fashion en weten daarom steeds weer een eigentijdse collectie neer te zetten. Bovendien wordt de productie van de kleding geheel in eigen beheer gedaan.

Verder over Yest...
Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Tot slot horen wij graag al jouw vragen en opmerkingen over Yest, onze collecties of onze service. Je kunt ons mailen op sales@buurfashion.nl
of bellen naar +31 (0)251-316313.