RUILEN & RETOURNEREN

Al onze producten mogen retour gestuurd worden. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourneren

De bedenktijd van 14 dagen gaat in op het moment dat u de producten hebt ontvangen of bij aflevering bij de buren, op het moment dat het bij de buren is afgeleverd. Bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden met de ontvangen producten? Vul dan het retourformulier in dat u met de zending hebt ontvangen. U kunt ook gebruik maken van het modelformulier (bijlage van de algemene voorwaarden), maar u bent hiertoe niet verplicht. Nadat u ons heeft laten weten dat er gebruik gemaakt wordt van het herroepingsrecht, heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Na ontvangst van onderstaand formulier en/of de producten zullen wij het aankoopbedrag incl. verzendkosten zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping via de betaalwijze die u gekozen heeft tijdens uw aankoop. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. De kosten voor de retourzending zijn voor X-two.

Mocht u nog vragen hebben over ons retourbeleid, mail ons dan gerust.

U kunt het pakket eenvoudig en kosteloos naar ons retour sturen. 

Hier kunt u het retourformulier downloaden.

Retourneren vanuit België


Het kan natuurlijk zo zijn dat een artikel niet bevalt. U kunt het te retourneren artikel binnen 14 dagen na ontvangst of aanmelding gratis aan ons retour zenden op voorwaarde dat het artikel niet beschadigd is en niet gedragen is en de originele labels er nog aanzitten (indien redelijkerwijs mogelijk). U kunt het pakket heel eenvoudig retour sturen, door dit formulier in te vullen en vervolgens te mailen naar info@yest.com. U krijgt van ons een retoursticker via de mail.

Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, zullen wij u een een e-mail sturen met hierin een retourensticker zodat u géén kosten heeft aan de retourzending.
Het pakket kunt u terugsturen naar het Yest hoofdkantoor met bovengenoemde retourensticker uit de e-mail.
Wanneer wij het pakketje hebben binnengekregen retourneren wij uw geld zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

U vindt in uw pakket een retoursticker met ons antwoordnummer, plak de retoursticker op het pakket, voeg het retourformulier/de retourbon toe en geef het pakket af bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt. Klik hier voor een drop-off point bij u in de buurt. Zorg dat u het bewijs, dat u het pakket daadwerkelijk heeft gepost, goed bewaart.

Besteld met een gastaccount

Als u met een gastaccount heeft besteld, willen wij u vragen het formulier dat u in uw pakket heeft ontangen in te vullen zodat wij weten van wie het pakket is. Daarna kunt u de retoursticker op het pakket plakken, het retourformulier toevoegen en het pakket bij een PostNL punt bij u in de buurt afgeven. Klik hier voor een drop-off point bij u in de buurt. Zorg dat u het bewijs, dat u het pakket daadwerkelijk heeft gepost, goed bewaart.

Terugbetaling

Houdt u er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat uw retourzending bij ons binnenkomt en wordt gecontroleerd. Nadat u de retourzending heeft aangemeld wordt het volledige aankoopbedrag inclusief standaard verzendkosten voor de heenzending teruggestort. Die verzendkosten krijgt u niet terug als een deel van de bestelling geretourneerd wordt. Het bedrag wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, teruggestort. Indien u uw geld niet binnen 14 dagen heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Heeft u met Klarna (op rekening) betaald?

Vergeet niet dat u binnen 14 dagen dient te betalen. Als u artikelen heeft geretourneerd maakt u het totaalbedrag over van de artikelen welke u besluit te houden. Zodra wij uw retour ontvangen hebben, zullen wij de factuur in Klarna aanpassen en u de aangepaste factuur per e-mail toesturen. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice of direct met Klarna: https://klarna.com/nl/klantenservice

Ruilen

Wij kunnen de artikelen helaas niet voor u ruilen. Wij adviseren u om de gewenste artikelen in een nieuwe order te bestellen in onze webshop.


Geen retoursticker in pakket

Als er per abuis geen retoursticker in het pakket is bijgevoegd, schrijf dan onderstaand adres op uw te retourneren pakket.

Yest
Antwoordnummer 369
1940 VB Beverwijk

Bezwaar
Heeft u een klacht over een product, bestelling of de levering? U kunt te allen tijde telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Klikt u dan hier om contact op te nemen met onze klantenservice. Wanneer u uw klacht heeft ingediend, zal de klantenservice zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij streven ernaar alle e-mails binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Met de volgende link kunt u ook een modelformulier voor herroeping downloaden.